orthopedisch manueeltherapeut i.o.,fysiotherapeut, bewegingswetenschapper.

Van jongs af aan ben ik altijd in diverse sporten geïnteresseerd geweest. Skiën was uiteindelijk mijn grootste passie en ik heb jaren in (inter)nationaal verband wedstrijden geskied. In deze periode scheurde ik mijn voorste kruisband en tijdens mijn revalidatie kreeg ik steeds meer fascinatie voor het vak fysiotherapie. Vandaar dat ik na het behalen van mijn diploma Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in 2007 de Verkorte Opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht ben gaan doen. Na mijn eindstage bij ManualFysion behaalde ik mijn diploma in juni 2010

Sinds 2011 werk ik met veel plezier bij ManualFysion en ik behandel graag (sportgerelateerde) orthopedische klachten. Mede door mijn eigen ervaringen als sporter met blessures kan ik mij goed inleven in mijn patiënten en werken we samen aan snel en functioneel herstel. Mijn behandeling is er op gericht niet alleen de symptomen van de klacht te bestrijden, maar ook de oorzaak van het probleem weg te nemen. Indien nodig kan ik hierbij gebruik maken van dry needling en medical taping. Ook kunt u bij mij terecht voor isokinetische krachttesten en advies over taining.

Op topsportgebied verzorg ik mede de fysiotherapeutische begeleiding van de dames van het CTO basketbal en het Nederlands basketbalteam dames onder 20 jaar.

Ik blijf mezelf ontwikkelen door het volgen van een masteropleiding Musculoskeletale Revalidatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, met als afstudeerrichting manuele therapie. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar.

Naast mijn baan bij ManualFysion werk ik als onderzoeksmedewerker aan de VU. Ik ben betrokken bij Project Fastball waarbij we de werpsnelheid van jeugdige talentvolle pitchers in honkbal proberen te verhogen en het aantal blessures proberen te verminderen.

BIG: 19912953504